Bouwbedrijven

De beste bestelwagen dankzij de ideale in- of ombouwoplossing
Bekijk onze oplossingen Download brochure

Waarom VanPartner

 • Dé bestelwagen voor in de bouw
 • Alles wordt voor u geregeld
 • Mercedes-Benz kwaliteit
 • Meer dan 250 VanPartners
 • Uw dealer als aanspreekpunt
Zoek een dealer Maak een afspraak
Meer informatie

Uw partner op de bouwplaats

De bouwsector blijft groeien en uw tijd is hoogstwaarschijnlijk schaars. Uw Mercedes-Benz Van ProCenter zorgt ervoor dat u de bestelwagen rijdt, die uw werk zo eenvoudig mogelijk maakt. Dit is veelal een combinatie van het juiste model en de ideale in- of ombouwoplossing.

Onze Mercedes-Benz bestelwagen verkoopadviseurs hebben kennis en ervaring en werken nauw samen met gespecialiseerde partijen om u te komen tot de beste maatwerkoplossingen. Werkt uw verkoopadviseur samen met een VanPartner, dan bent u ervan verzekerd dat deze partij voldoet aan de Mercedes-Benz kwaliteitseisen. Ook kunt u rekenen op minimaal 24 maanden garantie.

Op uw Mercedes-Benz bestelwagen kunt u bouwen!

Foto: binnen
Foto: zitplaatsen

Dubbele cabines

Ruimte, comfort én een functioneel design: het komt allemaal samen in de dubbele cabine van Mercedes-Benz. Zo gaat u goed voorbereid op weg.

Functioneel en met oog voor detail. De dubbele cabine beschikt over een hoog afwerkingsniveau en is met zijn riante ruimte zeer geschikt voor het vervoer van zowel personen als goederen.

De dubbele cabine heeft genoeg plek voor alle bouwmaterialen en is voorzien van comfortabele zitplaatsen voor uw collega's. Deze bestelwagen beschikt standaard over een ruime driezitsbank en airconditioning.

Dé bestelwagen voor in de bouw

Veel ruimte, robuust en niet kapot te krijgen. De Mercedes-Benz Vito is niet voor niets al meerdere keren gekozen tot Bestelauto van het Jaar! En ook de Mercedes-Benz Sprinter staat in de top. Kies de Mercedes-Benz bestelwagen die bij het beste bij u past en een Mercedes-Benz Van ProCenter helpt deze optimaal uit te rusten.

 

Zoek een dealer Maak een afspraak

Mercedes-Benz modellen

  Zoek een dealer

  Onze VanPartners

  Door zeer nauw samen te werken met onze Mercedes-Benz VanPartners, kunnen we u het beste eindresultaat garanderen. Onze partners zijn gecertificeerde partijen, die voldoen aan de aller strengste eisen van Mercedes-Benz. Bekijk met welke specialisten wij graag samenwerken.

  Bekijk onze VanPartners

  Neem contact op