Landbouw en groenvoorziening

Oplossingen die nét iets verder gaan
Bekijk onze oplossingen Download brochure

Waarom VanPartner

 • Dé bestelwagen voor groenvoorziening
 • Alles wordt voor u geregeld
 • Mercedes-Benz kwaliteit
 • Meer dan 250 VanPartners
 • Uw dealer als aanspreekpunt
Zoek een dealer Maak een afspraak
Meer informatie

Buiten de gebaande paden werken

Werken in de natuur vraagt veel van een bestelwagen. Elk terrein moet namelijk bereikbaar zijn. Praktische inzetbaarheid, robuustheid en een hoog laadvermogen zijn de basisvoorwaarden. Een juiste in- of ombouwoplossing maakt uw werk gemakkelijker en leuker.

Onze Mercedes-Benz bestelwagen verkoopadviseurs hebben kennis en ervaring en werken nauw samen met gespecialiseerde partijen om u te komen tot de beste maatwerkoplossingen. Werkt uw verkoopadviseur samen met een VanPartner, dan bent u ervan verzekerd dat deze partij voldoet aan de Mercedes-Benz kwaliteitseisen. Ook kunt u rekenen op minimaal 24 maanden garantie.

Blijf groeien met een Mercedes-Benz bestelwagen!

Open opbouw

Met een open opbouw kunt een legio ladingen eenvoudig vervoeren. De goede kwaliteit en flexibiliteit van de opbouw maken uw werk gemakkelijk.

Dikker staal, een zinkbeschermlaag en een vloer van duurzaam hardhout of beton. De open opbouw is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een lange levensduur. Uiteraard kunt u de opbouw helemaal aanpassen naar uw eigen wens.

Afhankelijk van wat u moet vervoeren, kunt u laadbak invullen zoals u dat wilt. De neerklapbare en afneembare aluminium zijwanden zorgen ervoor dat u ook grote lengtes kunt vervoeren.

BE-trekkers

De BE-trekker is beschikbaar in verschillende wielbasissen met een standaard- of dubbelcabine. De oplegger heeft een kleinere en lichter uitgevoerde koppelschotel en mag dus met een BE-rijbewijs bestuurd worden.

Standaard wordt het chassis voorzien van een schotelframe, verlichting en remventielen. Uiteraard is dit uit te breiden met opties zoals zijbeplating, luchtvering, een trekhaak, een reservewiel en een gereedschapskist.

Dé bestelwagen voor landbouw en groenvoorziening

De Sprinter Chassiscabine met open laadbak heeft zich onweerlegbaar bewezen. Pas de bestelwagen helemaal naar wens aan, voor optimale inzet. De ideale bestelwagen voor moeilijk begaanbaar terrein.

 

Zoek een dealer Maak een afspraak

Mercedes-Benz modellen

Vito

Vito

Citan

Citan

Sprinter

Sprinter

X-Klasse

X-Klasse

  Zoek een dealer

  Onze VanPartners

  Door zeer nauw samen te werken met onze Mercedes-Benz VanPartners, kunnen we u het beste eindresultaat garanderen. Onze partners zijn gecertificeerde partijen, die voldoen aan de aller strengste eisen van Mercedes-Benz. Bekijk met welke specialisten wij graag samenwerken.

  Bekijk onze VanPartners

  Neem contact op