Personenvervoer

Onbezorgd van deur tot deur dankzij Mercedes-Benz VanPartner
Bekijk onze oplossingen

Waarom VanPartner

 • Dé bestelwagen voor het personenvervoer
 • Alles wordt voor u geregeld
 • Mercedes-Benz kwaliteit
 • Meer dan 250 VanPartners
 • Uw dealer als aanspreekpunt
Zoek een dealer Maak een afspraak
Meer informatie

Waardevol transport vraagt om de beste oplossing

Personenvervoer is zeer afwisselend en brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. U wilt immers dat elke passagier comfortabel en veilig de plaats van bestemming bereikt. Optimaal rijcomfort door luchtvering, een perfecte wegligging en verhoogde rijveiligheid zijn letterlijk van levensbelang.

Ombouw van bussen of voertuigaanpassingen voor rolstoel- en groepsvervoer: de hoeveelheid in- en ombouwoplossingen is eindeloos. Met de juiste oplossing brengt u uw passagiers onbezorgd en comfortabel van deur tot deur.

U én uw passagiers kunnen op Mercedes-Benz vertrouwen!

Onze Mercedes-Benz bestelwagen verkoopadviseurs hebben kennis en ervaring en werken nauw samen met gespecialiseerde partijen om u te komen tot de beste maatwerkoplossingen. Werkt uw verkoopadviseur samen met een VanPartner, dan bent u ervan verzekerd dat deze partij voldoet aan de Mercedes-Benz kwaliteitseisen. Ook kunt u rekenen op minimaal 24 maanden garantie.

Rolstoelbus

Met de flexibiliteit van een rolstoelbus combineert u de mogelijkheid van maximaal 8 zitplaatsen of 4 opstelplaatsen voor rolstoelen.

Met een inrijplaat kunnen passagiers eenvoudig met een rolstoel of scootmobiel uw voertuig inrijden. Een vergrendelsysteem zorgt voor een veilige en comfortabele rit.

Een lift maakt uw bus niet alleen goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers, het maakt uw dagelijks werk ook nog eens een stuk gemakkelijker.

Lage vloer buurtbus

Dankzij de lage instap is de buurtbus goed toegankelijk voor mensen met een rollator of kinderwagen. De buurtbus biedt ruimte aan maximaal 8 personen.

De verlaagde instap bestaat uit twee treden. Deze zijn voorzien van een felgele kleur, waardoor slechtzienden ook veilig in kunnen stappen.

Alle zitplaatsen zijn makkelijk bereikbaar en voorzien van een handgreep voor extra houvast tijdens het in- en uitstappen. Tevens is er ruimte om een rollator te plaatsen en vast te zetten.

Dé bestelwagen voor personenvervoer

De Mercedes-Benz sprinter is ruim en daardoor de eerste keuze voor personenvervoer. Informeer bij uw Mercedes-Benz Van ProCenter welk model en welke oplossing het beste aansluit bij uw wensen.

 

Zoek een dealer Maak een afspraak

Mercedes-Benz modellen

Vito

Vito

Citan

Citan

Sprinter

Sprinter

X-Klasse

X-Klasse

  Zoek een dealer

  Onze VanPartners

  Door zeer nauw samen te werken met onze Mercedes-Benz VanPartners, kunnen we u het beste eindresultaat garanderen. Onze partners zijn gecertificeerde partijen, die voldoen aan de aller strengste eisen van Mercedes-Benz. Bekijk met welke specialisten wij graag samenwerken.

  Bekijk onze VanPartners

  Neem contact op