Service en installatie

Een Mercedes-Benz bestelwagen die tegen een stootje kan
Bekijk onze oplossingen Download brochure

Waarom VanPartner

 • Dé bestelwagen voor service en installatie
 • Alles wordt voor u geregeld
 • Mercedes-Benz kwaliteit
 • Meer dan 250 VanPartners
 • Uw dealer als aanspreekpunt
Zoek een dealer Maak een afspraak
Meer informatie

Voor service die verder gaat dan een glimlach

Goede en snelle service is belangrijk voor uw klanten. Om uw klanten van dienst te zijn, is een handige mobiele werkplaats een must. Of het nu gaat om installatie, reparatie of onderhoud, Mercedes-Benz heeft altijd de juiste oplossing voor uw werkzaamheden. Van een zuinige, betrouwbare bestelwagen tot de een op maat gemaakte opbouw. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een Mercedes-Benz VanPartner levert professionele oplossingen, volgens de standaard van Mercedes-Benz. Dat betekent onder meer een gegarandeerde levertijd en minimaal 24 maanden garantie.

Uw Mercedes-Benz bestelwagen zorgt voor een glimlach!

Foto: inrichting
Foto: detail

Inrichting

U werkt efficiënt, overzichtelijk en veilig met een inrichting waarbij de laadruimte optimaal wordt benut. Zo heeft u bij iedere klus alles binnen handbereik.

De inbouw is extra licht. Hierdoor kunt u voor iedere klus het maximale aantal benodigdheden meenemen.

Door een flexibele maatwerkoplossing heeft u altijd u de inrichting die geschikt is voor uw klus. U kunt zo efficiënt mogelijk aan de slag gaan.

Dakdrager systemen

Niet genoeg ruimte? Met een passende dakdrager breidt u uw bestelwagen in een handomdraai uit. Zo weet u dus zeker dat u voor iedere klus alles mee kunt nemen.

De dakdragers zijn zeer sterk en voldoen uiteraard aan alle richtlijnen. U gaat veilig op weg.

Foto: dakcontructie

Dé bestelwagen voor de service en installatie

Robuust, zuinig en betrouwbaar. De Mercedes-Benz Vito is niet voor niets meerdere keren verkozen tot Bestelauto van het Jaar. Overigens maakt het niet uit welke Mercedes-Benz bestelwagen u kiest, onze verkoop specialisten staan klaar om hem optimaal uit te rusten.

Zoek een dealer Maak een afspraak

Mercedes-Benz modellen

  Zoek een dealer

  Onze VanPartners

  Door zeer nauw samen te werken met onze Mercedes-Benz VanPartners, kunnen we u het beste eindresultaat garanderen. Onze partners zijn gecertificeerde partijen, die voldoen aan de aller strengste eisen van Mercedes-Benz. Bekijk met welke specialisten wij graag samenwerken.

  Bekijk onze VanPartners

  Neem contact op