Specials

Flexibel en snel met Mercedes-Benz VanPartner
Bekijk onze oplossingen

Waarom VanPartner

 • Dé bestelwagen voor al uw in- en ombouwoplossingen
 • Alles wordt voor u geregeld
 • Mercedes-Benz kwaliteit
 • Meer dan 250 VanPartners
 • Uw dealer als aanspreekpunt
Zoek een dealer Maak een afspraak
Meer informatie

Een oplossing die werkt voor u!

De economie trekt aan. Er wordt steeds meer verkocht en ook in de verkoop van auto's kunt u het merken. Dat betekent meer werk voor u. De continue ontwikkelingen in de verschillende branche vragen wel om een flexibele houding. Wij helpen u graag met úw vervoer, zodat de basis in ieder geval goed geregeld is.

Maak uw werk gemakkelijk met een Mercedes-Benz oplossing voor uw bestelwagen. Een ideale combinatie tussen een bestelwagen en een in- of ombouwoplossing.

Maak uw werk gemakkelijker!

Onze Mercedes-Benz bestelwagen verkoopadviseurs hebben kennis en ervaring en werken nauw samen met gespecialiseerde partijen om u te komen tot de beste maatwerkoplossingen. Werkt uw verkoopadviseur samen met een VanPartner, dan bent u ervan verzekerd dat deze partij voldoet aan de Mercedes-Benz kwaliteitseisen. Ook kunt u rekenen op minimaal 24 maanden garantie.

Auto-ambulance

Wilt u een auto transporteren omdat deze bijvoorbeeld niet meer op de openbare weg mag? Dan is een auto-ambulance of autotransporter de uitkomst.

Met deze handpompbediening kunt u de oplegger iets kantelen en heeft u, dankzij de minder grote hellingshoek, geen oprijplanken nodig om de auto de ambulance op te rijden.

Glasresteel

Met deze lichtgewicht opbouw kunt u een grotere hoeveelheid glas snel en vooral veilig vervoeren.

Voor extra veiligheid.

Dé bestelwagen voor Automotive

Betrouwbaar én veilig. De Mercedes-Benz Vito is niet voor niets al meerdere keren gekozen tot Bestelauto van het Jaar! En ook de Mercedes-Benz Sprinter staat in de top. Kies de Mercedes-Benz bestelwagen die bij het beste bij u past en een Mercedes-Benz Van ProCenter helpt deze optimaal uit te rusten.

Zoek een dealer Maak een afspraak

Mercedes-Benz modellen

Vito

Vito

Citan

Citan

Sprinter

Sprinter

X-Klasse

X-Klasse

  Zoek een dealer

  Onze VanPartners

  Door zeer nauw samen te werken met onze Mercedes-Benz VanPartners, kunnen we u het beste eindresultaat garanderen. Onze partners zijn gecertificeerde partijen, die voldoen aan de aller strengste eisen van Mercedes-Benz. Bekijk met welke specialisten wij graag samenwerken.

  Bekijk onze VanPartners

  Neem contact op